Followers

Tuesday, August 16, 2011

Kuantan Trip

hye hye..(eh assalammualaikum terlebih dahulu..) hehe

*mak aii...dah berhabuk sgt dah blog saya nih..lama sgt tak hapdet!

maaf la dah lama tak update blog sbb MALAS! :p

ekceli kali ni nk share serba sedikit la coretan trip ke Kuantan aritu. last 2 days. (korang teka la sendiri bila tu :p)

Tujuan ------> hantar barang kt Faa n  berjumpa dgn sayang2 ku..huhu
menumpang kaseh dan berteduh kt rumah Faa (mummy saya)

depan rumah Faa :)
 Thanx to abg footballer and kawan2 dy (Panjang & Naa) kerana sudi menjemput saya d terminal bas Kuantan :p 

ni lah Naa :) kawan baru sy..  cute kan..
Thanks Naa =) Nanti kita lepak sama2 lg ek..tak puas la lepakking ng Naa  lg..mau tgkap2 gmbar lg...oke :)

jalan2

saje bergambar depan KPTM Kuantan nih. (p/s : kitorg ex student KPTM Alor Star :p)


then, p Pantai Teluk Chempedak bersama Faa n Abg footballer sy

 jalan2 kt esplanade Kuantan pulak



lepas tu pergi amek Dayah kt Terminal..then sambung lagi jalan2..

Faa , Dayah my BFF.
Dayah jaOh dtg dr N9 tuu...

:)

sesudah itu, kami mau ke bazaar yg berdekatan dgn opis Faa, dkt dgn masjid and kitorg berbuka kt Padang MPK II, Kuantan. heaven! :)


hehe..depa ni mcm kembar kan..tp tak serupa :P



Kenangan berbuka puasa paling best and terindah seumur hidup !
suasana dan keadaan masa berbuka amat2 berbeza.
berbuka bersama org2 yg saya sayang. (siapa yg takde tu, next time oke :)!)

malam, makan kt Ana Ikan Bakar (if tak silap laa namanye tu)



best plak dpt discount time makan nih.hehe..thanx sekali lg kt Faa =D

esoknye dah nak balik..
:"( huhu bye bye Kuantan.

saya dpt kad raya dr Faa :) TQ Faa



Seronok sgt, sbb dapat luangkan masa bersama-sama kawan merangkap teman merangkap sahabat merangkap org2 yg saya kasihi & sayangi (ayat professor madya jap) hehe =D

"bersyukur kehadratMu Ya Allah kerana segala apa yg Engkau rancangkan adalah yg terbaik utk hambaMu"
Special thanks to :
- Faa
- Abg footballer
- Panjang
- Naa
- Dayah

kerana sudiii meluangkan masa bersama2  :)






3 comments: