Followers

Thursday, December 30, 2010

lovestory

Those days, I read my friend's blog, Dayah..Oh, and Im so touched with her post few months ago.
this was the story...

" ~kisah 3~
ha yg ni bg ak romantik...
hehe...
kapel ni mlekn hbngan sbg kwn...
laki ni x brape ensem pn tp ade style la jgk...
girl ni lak bg ak cun la...
si laki ni da lme usha girl ni tp x dpt2...hati girl ni msh ingt kekasih lme la ktekn....
yg romantiknye si laki ni bt 1 video tntg girl ni smte2 tok usha girl ni...
erm...mgkn dgr cite je x brape nk best tp stlh saksikn kjdian ni mmg trharu jgk la...
lme2 diorg 2 ni pn rasmi la jd pasangan kekasih...
hehe...best kn dpt laki yg baik cm 2...


ni je la kot kisah2 cinte kwn2 ak yg menarik dn trtarik tok ak tlis kt sini...
pd sesape yg trase sory la ye...sekadar tok tatapan dn renungan sme... "

sebenarnya, the first time aku baca, aku rasa ade bersangkut paut dgn aku..tp aku tanak la perasan sorang2 kan..then I asked Dayah..then dy kate eleh wat2 tak tau plak! ...So, thats mean, cerita cinta ni mengisahkan pasal aku and Ejay lah kan.. hmm.. :) so sweet Dayah..sedihnya, sbb akhir hubungan ktorg ni sbg kawan jugak. Doakan la yg terbaik buat kami ye..Amin :)

Thanks for being so caring to me..
and being such a very loving & good friend to me.
Never thought you'll noticed about my love story..
I love you so much! 
Thanks DAYAH ^_^

Nur Hidayah bt. Mohamad
(dayah)
*pink gtew! :)




4 comments:

  1. u make me blushing2 rite now...huhu...~malu~

    ReplyDelete
  2. ececeh...dayah blushing pink ye..hehehe rindu la ngn korang..huhuk..

    ReplyDelete